1804

Histoires de Parfums Artikel nr. CHIST0116
Inhoud: 120ml
Prijs vanaf: € 89 Incl. BTW
Levertijd: max. 7 werkdagen
Op de eerste juli van dat jaar, op nummer 15 van rue Meslay in de 3e arrondisement van Parijs, werd barones van Dudevant Amantine, Aurore Lucile Dupin, geboren. Ze werd later bekend onder haar androgyne pseudoniem, George Sand. Een genieuze schrijver: de incarnatie van de eerste moderne vrouw. Voor haar hedendaagse erfgenamen, bracht Histoires de Parfums een parfum als gevolg van haar vrijgevigheid en sensualiteit. Een ambergeurend bloemenboeket, ter ere van de natuur, verwarmd met bedwelmende kruiden en gekleurd door zoete vruchten.
Lees meer
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

Topnoten: Hawaiiaanse ananas, perzik van Corsica en gardenia. Hartnoten: jasmijn, roos, lelietje-van-dalen, kruidnagel en nootmuskaat. Basisnoten: sandelhout, patchouli, benzoë, vanille en musk.

0 Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: 1804

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering