terug naar overzicht
Rōzu Eau de Parfum

Rozu Eau de Parfum 50ml

€ 155

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 115384
115384 99-50ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Rōzu Eau de Parfum van Aesop is een parfum met zachte intensiteit. Onmiskenbaar roos, maar toch genuanceerd en uitgestrekt, met levendige shiso-akkoorden, hout en kruiden, aarde en lichte rook. Geïnspireerd door het leven, werk en enthousiasme van de modernistische ontwerpster Charlotte Perriand, en geformuleerd als eerbetoon aan de Japanse tuinroos die in haar naam is gemaakt. Rōzu verwoordt de hele levenscyclus van de roos - van de aarde waarin hij is geplant tot volle geur en bloei en tot slot delicate vervagende bloembladen.

  Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. 

  Alcohol Denat., Water (aqua), Fragrance (parfum), Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Isoeugenol, Farnesol, Benzyl Alcohol, Cinnamal, Citral, Hydroxycitronellal, Benzyl Benzoate
  Uit deze collectie