terug naar overzicht
Smoke Eau de Parfum

Smoke EDP 100ml

€ 140

Selecteer een optie

1 Review(s)
Artikel Nr. 116457

Smoke van Akro is een verslavend parfum met tonen van tabaksbladeren uit de Balkan, nicotine, cade, benjoin en tonkaboon. Een trekje, de eerste. Net als de eerste levensadem. Dik en wit. Lang en krachtig. Het lichaam ontspant eindelijk. Die eerste rilling van gelukzaligheid. Dan meer trekjes, de een na de ander. Slechts enkele minuten. Een kort gevoel van voldoening, waar al weer naar verlangd werd. Smoke is geïnspireerd op het plezier van de eerste trek van een sigaret, die net zo snel wordt geconsumeerd als hij wordt geboren.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. 

Uit deze collectie
Discovery Kit Eau de Parfum
Akro Fragrances
Discovery Kit Eau de Parfum
€ 30
AANBEVOLEN DOOR SKINS
Patchouli 24 Eau de Parfum
Le Labo fragrances
Patchouli 24 Eau de Parfum
€ 160

REVIEWS

25/09/2020 bij

Super realistische tabak, tonka en brandende hout compositie. Extreem lekker en zeer apart. Blijft zo lang op de huid zitten. Aanrader voor tabak geuren fans.