terug naar overzicht
Genius Liquid Collagen Lip

Genius Liquid Collagen Lip 10ml

€ 40

Selecteer een optie

Artikel Nr. 101218
Deze veganistische lipbehandeling zorgt binnen 10 dagen voor vollere, zachter ogende lippen.* Deze unieke tweefasige lipbehandeling bevat collageen, honderden kralen microalgenolie en botanische lipversterker. Daarmee kalmeert, verzacht en herdefinieert de Genius Liquid Collagen Lip de lippen. * Naar aanleiding van klantonderzoek door middel van zelfevaluatie onder 85 vrouwen, die het product tweemaal daags gebruikten. Individuele resultaten kunnen verschillen.

Draai het groene gedeelte onder de applicator naar links om het product toe te dienen. Breng direct aan op schone, droge lippen. Kan alleen gebruikt worden of onder balsem, lipstick of -gloss. Breng aan in de ochtend en de avond, of zo vaak als je wil.

De koelende keramische applicator is ontwikkeld om de lippen te kalmeren en ontspannen. Gebruik circulaire bewegingen om het product aan te brengen op de lippen en het gebied rond de mond. Gebruik vervolgens de andere kant van de keramische tip om de onderlip van kant tot kant te masseren om te lippen te stimuleren.