Amyris pour Homme

Maison Francis Kurkdjian Artikel nr. C63078
Inhoud: 70ml

* Verplichte velden

Prijs vanaf: € 65,- Incl. BTW
Zet op verlanglijst
Het hoofd in Jamaica en het hart in Florence, Amyris, deze geur van Maison Francis Kurkdjian beweegt zich tussen de brandende zon en de trillingen van de aarde en geeft het vuur van de zon die ondergaat weer. Amyris is geboren uit een ontmoeting tussen boomhars en wortelstokken samengebracht in twee bruisende creaties. De Amyris is een zoet ruikende boom, die een zalvende oranje-gele hars bevat. De geur van de hars is mild en een beetje poederig. De Florentijnse Lis voegt haar wortelstokken toe; een zeldzame en veel gevraagde ruwe stof. Je hebt slechts een drupje ervan nodig om een plezierige sublieme geur te ontwaarden. Gezamenlijk zorgen de Amyris en de Lis voor de basis van het Amyris duo, twee parfums die zich door een persoonlijke gloed van elkaar onderscheiden.
Lees meer
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

Hout - Aromatisch – Fris. Rozemarijn uit Marokko, Siciliaanse mandarijn, Jamaicaanse amyris, Florentijnse lis, Braziliaanse tonkaboon absolu.

0 Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: Amyris pour Homme

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering