Antioxidant Booster

Verso Artikel nr. 69022
Inhoud: 30 ml
€ 90 Incl. BTW
Verso Antioxidant Turmeric Booster is een krachtig gezichtsserum met een direct en langdurig antioxiderend effect. Verrijkt met kurkuma en vitamine E bestrijdt het serum vrije radicalen en verbetert het de hydratatie-capaciteit van de huid. Het resultaat is een jongere uitstraling. Kurkuma beschermt de huid tegen UV-straling en vermindert ontstekingen, terwijl vitamine E schadelijke vrije radicalen van het huidoppervlak blokkeert. Haverlipiden en oliën uit de Nordische landen met hydraterende eigenschappen zorgen voor verdere aanvulling en verbetering. Dit gelserum zorgt ervoor dat de huid soepel aanvoelt, is licht van textuur en kan perfect worden gebruikt voor een huid die de neiging heeft rood, beschadigd en ongelijkmatig te worden wanneer deze aan de zon wordt blootgesteld.
Lees meer
Breng ’s ochtends of ’s avonds een paar druppels aan op een gereinigd gezicht. Vervolg met Verso Day Cream en/of Night Cream indien nodig.

Naast turmeric en vitamine E bevat deze booster kleine microalgen die de antioxidant-capaciteit van de huid versterken en krachtige antioxidanten en intense hydratatie leveren.

Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: Antioxidant Booster

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering