Antipatico Scented Candle

Scented Candle Antipatico 300gr

€ 170
Artikel Nr. 107189

Selecteer een optie

Het Antipatico ontwerp is een klassieke Tema e Variazioni (Theme & Variations)-versie van het iconische gezicht van Lina Cavalieri. Brutale en speelse Lina knipoogt en steekt haar tong naar de toeschouwer van beide kanten van de kaars. Lina Cavalieri was een internationaal bekende kunstenaar uit de 19e en 20e eeuw. Ze was beroemd als 'de mooiste vrouw ter wereld'. Piero heeft haar nooit ontmoet, maar vond haar gezicht een echt archetype: Het wezenlijke beeld van klassieke schoonheid. Haar raadselachtige uiterlijk is het middelpunt geworden van Piero's langstlopende thema in die mate dat er momenteel bijna 400 variaties zijn.
De geurkaars zal gelijkmatig en schoon opbranden als deze de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren brandt of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Na het uitblazen het lontje direct centreren en ervoor zorgen dat deze recht staat. Knip het lontje voordat de kaars weer wordt aangestoken. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.
Brandtijd: 50 - 60 uur. Topnoten: tijm, lavendel. Hartnoten: orris, cederhout. Basisnoten: Tolu balsem, wierook, berk / styrax, labdanum.