APSU

Ulrich Lang New York Artikel nr. 50560
Inhoud: 100ml
€ 95 Incl. BTW
APSU grijpt meteen uw aandacht door zijn heldere mix van weelderige groene noten gedrenkt in helder water. Dit eau de toilette bestaat uit knapperige groen akkoorden gemengd met zonnig bergamot om de weelderige en levendige geest van de natuur vast te leggen. Daarna volgt witte thee, bedauwde jasmijn en iris waardoor het transformeert tot een verfijnde geur. Het ontwikkelingsproces wordt afgerond in een sensuele mix van witte muskus, wierook en amber. Verslavend en minimalistisch - APSU herdefinieert frisheid.
Lees meer
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

TOP: Knapperige groen akkoorden, Koriander, Violetbladeren, Bergamot HART: Witte Thee, Jasmijn bloemblaadjes, Waterlelie, Pimento bessen, Iris BASE: White Musk, Cederhout, Amber, Wierook

Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: APSU

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering