Archives

De Skins Cosmetics Archives is een garage sale waar je exclusieve producten voor zachte prijzen vindt. Hier verkopen we producten die uit het assortiment gaan, beperkt houdbaar of licht beschadigd zijn, of zonder verpakking komen. De producten zijn gegarandeerd nog helemaal goed om te gebruiken. Alle producten in Archives staan hier voor het laatst, wanneer ze uit Archives verdwijnen zijn ze niet meer te verkrijgen.

De Skins Cosmetics Archives zijn uitsluitend online zichtbaar via skins.nl/archives/, wanneer je bent ingelogd met je Skins Cosmetics account. De voorraad van het Archives-assortiment wordt regelmatig aangevuld en bevat een variërend aanbod van exclusieve producten die voor de laatste keer via Skins Cosmetics te koop zijn.

Omdat de Archives een speciale productselectie heeft hanteren we de volgende voorwaarden:

  • De producten uit Archives zijn volwaardig, maar hebben een zachte prijs doordat ze licht beschadigd of beperkt houdbaar zijn. Houd er daarom rekening mee dat je een product om deze redenen niet kan retourneren.
  • Het is niet mogelijk producten te laten bezorgen in het buitenland of om deze op te halen in de Skins Cosmetics winkels.
  • Het is niet mogelijk samples te laten maken van deze producten.
  • De Sample Service voucher is niet geldig op producten in de Archives, wel kun je gebruik maken van de Skins Giftcard.
  • Het is niet mogelijk Archives producten te laten inpakken als cadeau, ook kan er geen cadeaubericht bijgevoegd worden.
  • Er worden geen samples meegegeven bij orders met enkel Archives producten. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.
Laatst bekeken