Aubepine Scented Candle

Standard candle Aubepine 190gr

€ 50
Artikel Nr. 112820

Selecteer een optie

Scented Candle Aubepine van diptyque is een geurkaars die de kamer vult met een heerlijk bloemige geur. Meidoorn (aubepine), de kleine witte doornige bloem is de voorouder van de roos, maar de geur is heel anders. Met een vleug bittere amandel en een laag poederig honingachtig stuifmeel komt een bloemige, ronde geur naar voren. Een van de eerste drie diptyque kaarsen.

De geurkaars brandt gelijkmatig en schoon op als je hem de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Centreer na het uitblazen het lontje direct en zorg ervoor dat hij recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.

Tip: creëer je eigen geur door twee kaarsen tegelijk te branden. Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.