Aventus
1 Review(s)

Aventus

vanaf € 195
Artikel Nr. 105412

Selecteer een optie

Aventus van Creed is geïnspireerd op het laatste moment van rust en bezinning van een ruiter voor hij het strijdtoneel betreedt - de herengeur staat dan ook voor kracht, visie macht en succes. De topnoten zwarte bes; bergamot; appel en ananas, de hartnoten jasmijn; patchoeli; berk en jeneverbes en de basisnoten musk; eikenmos; ambergris en vanille belichamen dit moment waar de sterke ruiter oprecht van geniet - een belofte voor de toekomst.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Topnoten: bergamot, zwarte bes, ananas en appel. Hartnoten: berkehout, patchouli, roos en Marokkaanse jasmijn. Basisnoten: muskus, eikenmos, vanille en ambergris.

REVIEWS

10 1 Review(s)
25/05/2020 bij

Creed Aventus is absoluut een TOPPER en een van de beste niche geuren wat er is op de fragrance markt! een bijzonder lekkere geur en ruikt fantastisch!! De geur ontwikkelt zich en verandert steeds van karakter in de loop van de tijd en Hoe langer je hem op hebt, hoe lekkerder hij wordt! bij deze geur bleef ik de hele dag(om de 5 min) aan me pols en mezelf ruiken en de geur blijf je zelfs na het douchen en dagen later op je kleding nog ruiken. Kortom... echt een zeer exclusieve zalige geur die mij een gevoel van luxe geeft wanneer ik het op heb!zeker de prijs waard!!