Back To Your Baby Blonde Duo

Back To Your Baby Blonde Duo 75+75ml

€ 20
Artikel Nr. 116223

Selecteer een optie

Het Baby Blonde Duo van Christophe Robin bestaat uit de Clarifying Shampoo (75 ml) en het Shade Variation Mask (75 ml), die samen het perfecte ritueel vormen voor natuurlijk of geverfd blond haar. Voor stralende blonde lokken en diep gevoed haar.

Stap 1: Brighten
De Clarifying Shampoo with Camomile and Cornflower is een gradueel, natuurlijk oplichtende reiniging en ideaal voor natuurlijk of geverfd haar of coupes met highlights. De shampoo is vrij van oxidanten en ammoniak en bevat natuurlijke ingrediënten als korenbloemen en kamille. Het verwijdert heel voorzichtig resten van het kleuringsproces en het teveel aan haarverf, waardoor je vaak een onnatuurlijke look krijgt. De shampoo maakt het haar stapje voor stapje helderder en de kleuren lichter.

Stap 2: Revive
Blonde haarkleur of highlights kunnen na verloop van tijd grijs of geel worden, en natuurlijk blond haar kan er ook dof uitzien en niet glanzen. Het Shade Variation Mask Baby Blonde is een masker dat gele en grijze tinten neutraliseert en herstelt de pure, stralende en gedefinieerde highlights.