terug naar overzicht

Beauty Butter Powder Bronzer

€ 80
Artikel Nr. 118710

Selecteer een optie

Coup de Soleil
Soleil Riche

De Beauty Butter Bronzer in de tint Soleil Riche van Westman Atelier is een verzorgende, matte bronzer die de huid er gezond en natuurlijk gebronsd uit laat zien, alsof je net van het strand komt. De innovatieve pigmenttechnologie beschermt tegen externe stressfactoren, terwijl plantaardige boters de huid intensief voeden.

Gebruik een poederkwast om in horizontale bewegingen over de wangen, oogleden, slapen en voorhoofd te strijken - overal waar de zon van nature zou schijnen. Ga niet onder de jukbeenderen, maar breng het aan op hals en sleutelbeenderen als deze zichtbaar zijn.

'synthetic Fluorphlogopitetalcmicaoctyldodecyl Lactatetheobroma Grandiflorum Seed Butterboron Nitridesilicabehenylcarbamoylpropyl Polysilsesquioxanecaprylyl Glycolethylhexylglycerinmangifera Indica (mango) Seed Buttertheobroma Cacao (cocoa) Seed Butterlauroyl Lysinediethylhexyl Syringylidenemalonatecaprylic/capric Triglyceridetocopherolbismuth Oxychloride Ci 77163iron Oxides Ci 77491iron Oxides Ci 77492iron Oxides Ci 77499'