terug naar overzicht
Beauty Shot Eye Lift

Keep Young and Beautiful - Beauty Shot Eye Lift 15

€ 42
Artikel Nr. 110990

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Een licht gel-serum dat direct lift en de tere huid rond de ogen aanzienlijk verheldert. Zichtbare vermindering van donkere kringen en wallen. Een vloeibare matrix van Hyaluronans lift en verstevigt. Regelmatig gebruik zal de verschijning van fijne lijntjes en kraaienpootjes verminderen en verbetert de algehele look van de oogcontouren.
Breng een kleine hoeveelheid aan op de oogcontouren en het ooglid. Masser zachtjes totdat het in de huid is opgenomen. Breng gedurende de dag opnieuw aan naar behoefte voor een instant lift, gewoon over uw make-up heen.Aqua (Water), Silica, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerin, Pullulan, Carbomer, Mica, CI77891 (Titanium Dioxide), Polianthes Tuberosa Callus Extract, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Porphyridium Cruentum Extract, Sodium Hydroxymethylglycinate, Rosa Damascena Flower Oil, Rosa Damascena Extract, Citronellol, Geraniol