terug naar overzicht

Best of Skins Iconic Box

€ 55
Artikel Nr. 118148

In de Iconic Box zitten, zoals de naam al zegt, iconische Skins producten. Een leuk cadeau voor iemand die kennis wilt maken met Skins Cosmetics.

De Mix Box bevat de volgende producten (t.w.v. €.92,-.)

 • Aesop – Resurrection Aromatique Hand Wash 500ml
  Resurrection Aromatique Hand Wash van Aesop geeft je elke keer dat je je handen wast een ultiem gevoel van luxe. De zachte handzeep bevat oliën van sinaasappel, rozemarijn en lavendel om de handen effectief te reinigen zonder ze uit te drogen. Mandarijnschil, rozemarijnblad en cederatlas geven een heerlijk citrusachtig, houtachtig en kruidig aroma af.
 • Vilhelm Parfumerie – SKINS x VILHELM Eau de Parfum 7,5ml
  SKINS X VILHELM, de naam zegt het al: met dit exclusieve parfum slaan Skins Cosmetics en Vilhelm de handen ineen. De geur vat een bijzondere samenwerking met het merk samen, een samenwerking vanuit gedeelde passie voor parfum. Met karakteristieke houttonen van romig sandelhout, gecombineerd met de warmte van brandend palo santo, bloeiende viooltjes en lavendel, belichaamt deze geur het ultieme Skins-gevoel.
 • Tan Luxe – THE BODY Light/Medium Mini 15ml
  Illuminating Selftan Drops. 's Werelds eerste verstevigende en verstrakkende selftan-drops op maat. THE BODY transformeert je eigen bodylotion, crème of olie tot custom-made zelfbruiner.
 • Aesop – Resurrection Rinse Free Hand Wash 50ml
  Resurrection Rinse-Free Hand Wash van Aesop is het perfecte product om voortdurend voor schone handen te zorgen. Indien er geen water in de buurt is, zal deze milde formule bacteriën doden en de handen hydrateren.