terug naar overzicht

Best of Skins Women Box

€ 380
Artikel Nr. 117498

De Women’s Box is een exclusieve cadeauset met 5 luxe producten voor de vrouw van nu, speciaal samengesteld door de experts van Skins Cosmetics. Een luxe cadeau om te geven of krijgen.

De Women’s Box bevat de volgende producten (t.w.v. €561,-)

 • Maison Francis Kurkdjian – Anouche Candle 280 gr
  Een heerlijke kaars met een geur die geïnspireerd is op het Parijse appartement van de grootouders van Kurkdjian. De geurkaars onthult de onvergetelijke herinnering aan rozenblaadjesjam: een geheim recept van zijn grootmoeder.
 • La Fervance – Éclat Extraordinaire 50 ml
  Dit ‘transform active gold infused multi-mask’ is een innovatief product met 23-karaats goud, dat op meerdere manieren ingezet kan worden voor een intensief verzorgd gelaat met een fantastische glow.
 • Westman Atelier – Eye Love You Mascara Clean Black
  Deze innovatieve mascara bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zorgt voor prachtig zwarte, volumineuze, én verzorgde wimpers. 
 • Christophe Robin – Regenerating Mask with Rare Prickly Pear Seed Oil 250 ml
  De romige formule van dit intensieve masker brengt het haar van wortel tot punten in optimale conditie. Verrijkt met de zeldzame olie van de zaadjes van de cactusvijg voor een krachtige antioxidante en herstellende werking.
 • Ex Nihilo – Fleur Narcotique Eau de Parfum 50 ml
  Een verleidelijk en sophisticated parfum met een explosie van sensuele pioenroos, verrijkt met houtige geurnoten, bergamot, perzik en jasmijn.