Bestellen

Ervaar het gemak van online shoppen bij Skins Cosmetics. Onze webshop bevat naast het volledige assortiment uit onze fysieke winkels ook extra merken en producten die in de winkel niet te koop zijn. Doe inspiratie op en ervaar dezelfde service als in onze fysieke winkels. Is iets in de winkel niet op voorraad? Bestelt het product dan gemakkelijk online. We bieden de keuze uit meer dan 100 nichemerken die gemakkelijk te filteren zijn op kenmerken als vegan, dierproefvrij, milieubewust en meer.

Het is helaas niet mogelijk om na het plaatsen van een bestelling nog wijzigingen te maken. Uiteraard kunt u de bestelling (gedeeltelijk) retourneren na ontvangst.

Sample Service
Om te helpen bij het maken van de juiste productkeuze bieden wij de Sample Service aan. Hiermee bestelt u 5 samples parfums om te kijken welke het beste bij u past. Voor € 20 ontvangt u 5 samples en een voucher van € 10 die u kunt gebruiken om een full size product aan te schaffen. Kijk hier voor meer informatie over de Sample Service.

Bestellen
Selecteer een artikel en kies vervolgens het gewenste formaat, de kleur en het aantal. Hierdoor verschijnen de producten in de winkeltas. Klaar met winkelen? Klik dan op de winkeltas rechts bovenin het scherm voor een overzicht van de bestelling en voer hier, indien nodig, eventuele wijzigingen door. Veilig betalen kan met iDeal, creditcard en/of een cadeaubon. Lees hier meer over betalen.

Thuisbezorgen of gratis ophalen
Laat de bestelling thuis bezorgen, haal hem op bij een afhaallocatie van PostNL of gratis in een van de winkels van Skins Cosmetics. Wij sturen, zodra de bestelling is verzonden, een mail met daarin de track & trace code om de status van de bestelling te controleren.

Retourneren
Wilt u een product retourneren? Stuur het dan binnen 14 dagen terug naar het hoofdkantoor of breng het terug in een van onze winkels. Doe dit in de originele, ongeopende verpakking én in originele verzendverpakking of vergelijkbare doos. Klik hier voor meer informatie over het retourproces.

Cadeau
Iemand anders verrassen met een geschenk van Skins Cosmetics? Shop online een product en laat het inpakken als cadeau, eventueel met een persoonlijke boodschap. U kunt de bestelling rechtstreeks laten bezorgen. De factuur wordt niet meegeleverd.

Laatst bekeken