Betalen

iDeal
Een gemakkelijke manier van betalen, volgens dezelfde strenge beveiligingseisen van de desbetreffende bank. Let op: het is alleen mogelijk om een overschrijving via iDeal te doen, niet om zelf vanuit uw bank een overschrijving te doen naar Skins Cosmetics.

Creditcard
Wij accepteren creditcards van zowel VISA als MasterCard. Bij betaling met creditcard zijn uw gegevens altijd beveiligd tegen toegang van derden. Het factuurbedrag wordt binnen enkele dagen na aflevering van de order afgeschreven. Skins Cosmetics hanteert de besteldatum als aankoopdatum op het afschrift van uw creditcard. Meer informatie over betalen met creditcard is te vinden onder Veiligheid en privacy.

PayPal
Betaal gemakkelijk via PayPal zonder uw gegevens te delen. Log in met uw PayPal-account om de betaling af te ronden. Skins Cosmetics controleert steekproefsgewijs orders met hoge factuurbedragen. Dit doen wij om de veiligheid van de betaling te garanderen en om misbruik of fraude te voorkomen.

Sample Service Voucher
In de webshop kunt u maximaal één voucher van de Sample Service inwisselen per order. De voucher is niet te gebruiken voor een nieuw pakket van de Sample Service, producten uit Archives of Skins Cosmetics-boxen. De waardebon is geldig tot drie maanden na uitgifte en inwisselbaar bij alle vestigingen van Skins Cosmetics m.u.v. Skins Cosmetics in de Bijenkorf en Skins Institute. Indien de prijs van de aankoop lager is dan het bedrag op de bon, wordt er geen contant geld retour gegeven. Lees hier meer over de Sample Service.

Cadeaubon
Heeft u een Skins Giftcard ontvangen? Deze is zowel in de fysieke winkel als online te gebruiken. Op de plastic kaart staat een barcode die in de winkel tijdens het afrekenen wordt gescand. Vul bij een online bestelling tijdens het bestelproces de 19-cijferige code in om de kaart als betaaloptie te gebruiken. Heeft u een oudere papieren cadeaubon van Skins Cosmetics die u wil gebruiken bij het online afrekenen? Neem dan eerst contact op met de klantenservice voor uitleg over hoe die bon gebruikt kan worden. In de winkel neemt het personeel de papieren cadeaubon van u aan.

Alipay
Alipay is de meestgebruikte online betaalprovider in China. Het primaire product is een digitale wallet, Alipay Wallet, die tevens een mobiele app is waarmee klanten transacties rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaten uitvoeren.

Algemeen
Alle prijzen van de producten op skins.nl zijn inclusief BTW. Skins Cosmetics doet haar uiterste best om in alle gevallen de juiste prijs te vermelden voor ieder product in de webshop. Mocht het echter voorkomen dat de prijs van een product eenmaal in de winkeltas verschilt van de prijsaanduiding op een of meerdere pagina’s in de webshop, dan geldt altijd de prijs van het product in de digitale winkeltas als definitief. Aan onopzettelijk foutieve prijsvoering op productverzamelpagina’s of productdetailpagina’s kunnen geen rechten worden ontleent.

Laatst bekeken