Betalen

U kunt uw online bestelling op verschillende manieren betalen

iDeal

- U doorloopt dezelfde stappen als bij internetbankieren
- Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van uw bank
- Let op: het is niet mogelijk om zelf vanuit uw bank een overschrijving te doen naar Skins Cosmetics

Creditcard

- Wij accepteren creditcards met VISA en MasterCard symbool
- Uw gegevens zijn beveiligd tegen toegang van derden
- Het factuurbedrag zal 8 dagen na het plaatsen van de order worden afgeschreven
- Meer informatie over betalen met creditcard vindt u onder Veiligheid en privacy

Paypal

- Betalen zonder uw gegevens te delen.
- Log in met je PayPal account.

Skins Cosmetics controleert steekproefsgewijs orders met hoge factuurbedragen. Dit doen wij om de veiligheid van uw betaling te kunnen blijven garanderen en om misbruik of fraude te voorkomen.

Sample Service waardebon

- In onze webshop kunt u maximaal één sample service waardebon inwisselen per order. De waardebon is in de webshop alleen in te wisselen bij aankoop van een volwaardig product en dus niet te gebruiken bij sample service pakketjes. In onze winkels kunt u maximaal één sample service voucher per betaling gebruiken. 
- De sample service waardebon is geldig tot drie maanden na uitgifte en inwisselbaar bij alle Skins Cosmetics vestigingen m.u.v. Skins Cosmetics Bijenkorf en Skins Institute. Daarnaast is de voucher niet geldig op producten uit Archives, op Skins Cosmetics boxen en sample sets.
- Indien de prijs van uw aankoop lager is dan het bedrag op de bon, wordt er geen contant geld retour gegeven.
- Lees hier hoe u een sampleset kan aankopen of samenstellen.

Cadeaubon

- De Skins Giftcard is een cadeaubon in de vorm van een plastic pasje waarop een (bar)code staat die u kunt gebruiken tijdens het afrekenen. In onze winkels wordt de barcode bij het afrekenen gescand, online kunt u tijdens het bestelproces de 10-cijferige code overtypen en als betaaloptie gebruiken. Heeft u een oudere papieren cadeaubon van Skins Cosmetics en wilt u deze gebruiken bij het afrekenen? In onze winkels zal ons personeel deze van u aannemen, maar wanneer u online een bestelling wil plaatsen met een oude cadeaubon vragen we u eerst contact op te nemen met onze klantenservice, zij geven u de benodigde uitleg zodat u gemakkelijk uw order (min de waarde van de cadeaubon) kunt plaatsen.

Algemeen

- Alle prijzen van de producten die via Skins.nl verkocht worden zijn inclusief BTW.
- Skins Cosmetics doet haar uiterste best om in alle gevallen steeds de juiste prijs te vermelden voor elk product in onze webshop. Mocht het echter voorkomen dat de prijs van een product, eenmaal in de winkeltas, verschilt van de prijsaanduiding van dat product op een of meerdere pagina's in de webshop, dan geldt altijd de prijs van het product in de winkeltas als definitief. Aan onopzettelijk foutieve prijsvoering op productverzamelpagina's of productdetailpagina's kunnen geen rechten worden ontleend.
- Skins Cosmetics hanteert de besteldatum als aankoopdatum op het afschrift van uw creditcard.