Bezorgen

Als je een bestelling plaatst bij skins.nl kun je kiezen uit een aantal bezorgmethodes. Hieronder vind je meer informatie.

1. Pakket laten bezorgen door PostNL

- Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden en de volgende dag geleverd. Een bestelling na 16:00 uur, wordt op maandag tot en met donderdag de volgende dag verzonden. Bestellingen na vrijdag 16:00 uur worden maandag verzonden. Je ontvangt een e-mail als de bestelling is verzonden.
- Als je niet thuis bent geeft PostNL het pakket af bij de buren, of bij een PostNL-punt in de buurt. Je ontvangt van PostNL een kaartje met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op de Track & Trace zien waar het pakket kan worden opgehaald. Het pakket blijft 1 week op het PostNL-punt liggen en gaat daarna retour naar de afzender. Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden.
- De kosten bedragen € 4 per bestelling. Bestellingen vanaf € 50 euro verzenden wij binnen Nederland gratis, met uitzondering van onze sample sets. De verzendkosten zijn € 2,20 voor 1 set en maximaal € 4 voor 2 sets of meer. Hieronder staat het overzicht van verzendkosten per gebied.

Gebied:

Gratis bezorging vanaf:

Verzendkosten:

Nederland brievenbus

€ 50

€ 2,20

Nederland post

€ 50

€ 4

Binnen EU Zone 1

€ 65

€ 10

Binnen EU Zone 2

€ 150

€ 15

Binnen EU Zone 3

€ 150

€ 20

Binnen EU Zone 4

€ 150

€ 25

Wij verzenden naar de volgende landen:
EU zone 1: België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg,  Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden)
EU zone 2: Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Spanje, Zweden
EU zone 3: Hongarije, Polen, Slovenië, Slowakije, Tsjechië
EU zone 4: Bulgarije, Estland, Finland, Ierland, Letland, Litouwen, Portugal, Roemenië, Zwitserland

2. Pakket laten bezorgen door Red Je Pakketje

- Bestellingen die voor 10:30 uur besteld zijn, worden dezelfde werkdag in de avond geleverd. Je ontvangt een e-mail als de bestelling is verzonden.
- Bestellingen die voor 23:59 uur besteld zijn, worden de volgende werkdag in de avond geleverd. Je ontvangt een e-mail als de bestelling is verzonden.
- Als je niet thuis bent geeft Red Je Pakketje het pakket af bij de buren, of proberen ze het nog twee maal. Als dit niet lukt wordt het pakketje terug gestuurd naar Skins Cosmetics.
- Voor verzendingen met Red Je Pakketje wordt een toeslag van € 2 boven de normale kosten gerekend. Voor orders boven de € 50 zijn de kosten dus € 2, en voor orders tot € 50 zijn de kosten voor verzending € 6.
- Voor meer informatie over Red Je Pakketje, bezoek de website.

3. Pakket ophalen in een Skins Cosmetics winkel

- Hierbij kies je in welk filiaal je het pakket wilt afhalen (dit geldt alleen voor bestellingen via skins.nl). Let op: deze service bieden we alleen aan voor onze Nederlandse winkels, dus niet in Gent en Zuid-Afrika.
- Heb je de bestelling op werkdagen vóór 16:00 uur geplaatst, dan kun je deze doorgaans binnen 3 werkdagen ophalen bij de door jouw gekozen Skins winkel.* Let op: je ontvangt van ons bericht wanneer het pakket voor je klaar ligt in het gekozen filiaal.
- Wanneer je de bestelling afhaalt, dien je een geldig legitimatiebewijs te kunnen overleggen (paspoort, ID kaart of rijbewijs). Ook dien je de orderbevestiging uit te printen en te overhandigen. 
- Aan deze verzendwijze zijn geen verzendkosten verbonden.

4. Pakket op een ander afleveradres laten bezorgen (als cadeau)

- Als je ervoor kiest de bestelling (als cadeau) op een ander adres dan het factuuradres te laten bezorgen, wordt de factuur niet meegezonden.

Geannuleerde artikelen

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de levering van uw bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van jouw bestelling blijkt dat een product dat je besteld hebt, niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel inclusief verzendkosten, gecrediteerd.

*) Uitzonderingen

De genoemde levertijden gelden voor leveringen binnen Nederland. 

Bestellingen die op zaterdag zijn gedaan worden niet op zondag geleverd. Bestellingen die op vrijdag ná 16:00 uur voltooid zijn via PostNL, worden op maandag verzonden en dinsdag geleverd. Bestellingen in het weekend via Red Je Pakketje moeten maandag vóór 10:30 uur voltooid zijn om maandagavond geleverd te worden.

Rondom extra drukke periodes, zoals de feestdagen in december (kerst en oudjaarsdag) en in het voorjaar (Pasen, Pinksteren, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag), kunnen afwijkende levertijden gelden voor alle bezorgopties.

Laatst bekeken