Bezorgen

Als u een bestelling plaatst bij skins.nl kunt u kiezen uit een aantal bezorgmethodes. Hieronder vindt u meer informatie. 

Tijdens de feestdagen gelden er aangepaste bezorgmomenten. Ga naar de site van PostNL voor meer informatie.

1. Pakket laten bezorgen door PostNL

- Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Een bestelling na 14.00 uur, wordt de volgende dag verzonden. U ontvangt een e-mail als de bestelling is verzonden. In deze periode is het mogelijk dat u pakket een dag later wordt verzonden dan aangegeven. Daarnaast heeft PostNL extra maatregelen genomen bekijk hier alle actuele vragen over de bezorging door PostNL. Onze excuses voor het eventuele ongemak.
- Als u niet thuis bent, geeft PostNL het pakket af bij de buren. Of bij een PostNL-punt in de buurt. U ontvangt van PostNL een kaartje met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kunt u op de track & trace zien waar het pakket kan worden opgehaald. Het pakket blijft op het PostNL-punt 1 week liggen en gaat daarna retour naar de afzender. Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden.
- De kosten bedragen € 4,95 per bestelling. Een bestelling vanaf € 30 euro verzenden wij binnen Nederland gratis, met uitzondering van onze sample sets. De verzendkosten zijn € 2,20 voor 1 set en maximaal € 4,95 voor 2 sets of meer. Hieronder staat het overzicht van verzendkosten voor levering in het buitenland.

Gebied:
Gratis bezorging vanaf:

Verzendkosten:

Nederland brievenbus € 30 € 2,20
Nederland post € 30 € 4,95
Binnen EU Zone 1 € 65 € 10
Binnen EU Zone 2 € 150 € 15
Binnen EU Zone 3 € 150 € 20
Binnen EU Zone 4 € 150 € 25

Wij verzenden alleen naar de volgende landen:
EU zone 1: België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg,  Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden)
EU zone 2: Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Spanje, Zweden
EU zone 3: Hongarije, Polen, Slovenië, Slowakije, Tsjechië
EU zone 4: Bulgarije, Estland, Finland, Ierland, Letland, Litouwen, Portugal, Roemenië, Zwitserland

2. Pakket ophalen in een Skins winkel

- Hierbij kiest u in welk filiaal u het pakket wilt afhalen (dit geldt alleen voor bestellingen via skins.nl). Let op: deze service bieden we alleen aan voor onze Nederlandse winkels, dus niet in Gent en Zuid-Afrika.
- Heeft u de bestelling op werkdagen vóór 14.00 uur geplaatst, dan kunt u deze doorgaans binnen 3 werkdagen ophalen bij het door u gekozen Skins winkel.* Let op: u ontvangt van ons bericht wanneer het pakket voor u klaar ligt in het gekozen filiaal.
- Wanneer u de bestelling afhaalt, dient u een geldig legitimatiebewijs te kunnen overleggen (paspoort, ID card of rijbewijs). Ook dient u de orderbevestiging uit te printen en te overhandigen. 
- Aan deze verzendwijze zijn geen verzendkosten verbonden.

3. Pakket op een ander afleveradres laten bezorgen (als cadeau)

- Als u ervoor kiest de bestelling (als cadeau) op een ander adres dan het factuuradres te laten bezorgen, wordt de factuur niet meegezonden.

Geannuleerde artikelen

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de levering van uw bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van uw bestelling blijkt dat een product dat u besteld heeft, niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, aan u gecrediteerd.

*) Uitzonderingen

De genoemde levertijden gelden voor leveringen binnen Nederland. 

Bestellingen die op zaterdag zijn gedaan worden niet op zondag geleverd. Bestellingen die op vrijdag ná 14.00 uur voltooid zijn, worden op maandag verzonden.

Een aantal producten uit ons assortiment wordt geleverd vanuit een extern magazijn. De levertijd van deze orders kunnen oplopen naar 2 tot 5 werkdagen. Een indicatie van de extra levertijd vindt u op de desbetreffende productpagina.

Mocht u een bestelling voor meerdere producten hebben gedaan, waarvan er in ieder geval één uit het extern magazijn wordt geleverd, dan geldt er een levertijd van 2 tot 5 werkdagen voor de gehele bestelling.

Rondom extra drukke periodes, zoals de feestdagen in december (kerst en oudjaarsdag) en in het voorjaar (Pasen, Pinksteren, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag), kunnen afwijkende levertijden gelden voor alle bezorgopties.  

Laatst bekeken