Bezorg informatie

Als u een bestelling plaatst bij skins.nl, kunt u kiezen uit een aantal bezorgmethodes. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende bezorgmethodes. 

Pakket overdag laten bezorgen door PostNL

- Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd (ook op zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur)*. Bestellingen die op zaterdag zijn gedaan worden niet op zondag geleverd. U ontvangt een e-mail als de bestelling is verzonden.
- Als u de eerste keer niet thuis bent, zal PostNL de volgende dag nogmaals het pakket bij u aanbieden. Na twee pogingen brengt PostNL uw zending naar het dichtstbijzijnde Postkantoor. Het pakket blijft hier drie weken liggen en gaat daarna retour naar de afzender. Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden.
- De kosten bedragen € 4,95 per bestelling. Een bestelling boven de € 30 euro verzenden wij binnen binnen Nederland gratis, met uitzondering van onze sampleset. De verzendkosten zijn € 2,20 voor 1 set en maximaal € 4,95 voor 2 sets of meer. Hieronder staat het overzicht van verzendkosten voor levering in het buitenland.
- Bekijk meer informatie op de website van PostNL.

 
Gratis bezorging vanaf:

Verzendkosten:

Nederland brievenbus 30 Euro 2,20 Euro
Nederland post 30 Euro 4,95 Euro
Binnen EU Zone 1 65 Euro 10 Euro
Binnen EU Zone 2 150 Euro 15 Euro
Binnen EU Zone 3 150 Euro 20 Euro
Binnen EU Zone 4 150 Euro 25 Euro
Wereldwijd brievenbus 150 Euro 5,50 Euro
Wereldwijd  200 Euro 25 Euro

 

EU zone 1: België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg,  Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden)
EU zone 2: Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Spanje, Zweden
EU zone 3: Hongarije, Polen, Slovenië, Slowakije, Tsjechië
EU zone 4: Bulgarije, Estland, Finland, Griekendland, Ierland, Letland, Litouwen, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Zwitserland
Wereldwijd: Alle overige landen

Het is niet mogelijk te verzenden naar: Antarctica, Australië, Hong Kong, Irak, Iran, Myanmar(Birma), Nieuw-Zeeland, Noord-Korea, Oekraine, Samoa, Soedan, Spitsbergen en Jan Mayen, Syrie, Taiwan.

Pakket de volgende dag 's avonds laten bezorgen door PostNL

- Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, de volgende dag (maandag t/m vrijdag) thuisbezorgd tussen 18.00 en 21.00u.
- Als u de eerste keer niet thuis bent, zal PostNL de volgende dag nogmaals het pakket bij u aanbieden. Na twee pogingen brengt PostNL uw zending naar het dichtstbijzijnde Postkantoor. Het pakket blijft hier drie weken liggen en gaat daarna retour naar de afzender. Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden.
- De kosten bedragen € 1,95 per bestelling, bovenop uw standaard verzendkosten, indien deze uberhaupt van toepassing zijn. Een bestelling boven de € 30 euro verzenden wij binnen Nederland namelijk gratis, voor deze avondbezorging wordt dan alleen € 1,95 in rekening gebracht.
- Bekijk meer informatie op de website van PostNL. 

Pakket de volgende dag 's ochtends ophalen bij een PostNL punt

- Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, de volgende dag (maandag t/m vrijdag) vóór 08.30u voor u klaargelegd bij het gekozen PostNL punt bij u in de buurt.
- U dient uw pakket binnen 3 werkdagen op te halen.
- De kosten bedragen € 1,95 per bestelling, bovenop uw standaard verzendkosten, indien deze uberhaupt van toepassing zijn. Een bestelling boven de € 30 verzenden wij binnen Nederland namelijk gratis, voor deze speciale ochtendbezorging wordt dan alleen € 1,95 in rekening gebracht.
- Bekijk meer informatie op de website van PostNL. 

Uw pakket ophalen bij een Skins filiaal

- Hierbij kiest u in welk filiaal u het pakket wilt afhalen (dit geldt alleen voor bestellingen via skins.nl). Let op: deze service bieden we alleen aan voor onze Nederlandse winkels, dus niet in Gent, Ibiza en Zuid-Afrika.
- Heeft u de bestelling vóór 14.00 uur geplaatst, dan kunt u deze doorgaans binnen 3 werkdagen ophalen bij het door u gekozen Skins-filiaal. Let op: u ontvangt van ons bericht wanneer het pakket voor u klaar ligt in het gekozen filiaal.
- Wanneer u de bestelling afhaalt dient u een geldig legitimatiebewijs te kunnen overleggen (paspoort, ID card of rijbewijs).Ook dient u de orderbevestiging uit te printen en te overhandigen. 
- Aan deze verzendwijze zijn geen verzendkosten verbonden.

Uw bestelling op een ander afleveradres laten bezorgen (als cadeau)

- Als u ervoor kiest de bestelling (als cadeau) op een ander adres dan het factuuradres te laten bezorgen, wordt de factuur niet meegezonden.

Geannuleerde artikelen

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de levering van uw bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van uw bestelling blijkt dat een product dat u besteld heeft, niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, aan u gecrediteerd.

*) Uitzonderingen

De genoemde levertijden gelden voor leveringen binnen Nederland. 

Een aantal producten uit ons assortiment wordt geleverd vanuit een extern magazijn. De levertijd van deze orders kunnen oplopen naar 2 tot 5 werkdagen. Een indicatie van de extra levertijd vindt u op de desbetreffende productpagina.

Mocht u een bestelling voor meerdere producten hebben gedaan, waarvan er in ieder geval één uit het extern magazijn wordt geleverd, dan geldt er een levertijd van 2 tot 5 werkdagen voor de gehele bestelling.

Rondom extra drukke periodes zoals bijvoorbeeld de feestdagen kunnen afwijkende levertijden gelden voor alle bezorgopties.