Box of 5 Perfume Patches Eau Rose

Box of 5 Perfume Patches Eau Rose

€ 45

Perfume Patches van diptyque zijn een innovatieve manier om parfum te dragen. Plaats de stickers direct op de huid om de geur van Eau Rose bij je te dragen. Ingesneden als een schaduwpop en delicaat als een juweel, is deze huidsticker samengesteld uit een mat satijn doordrenkt met geur. Afhankelijk van je humeur kan het in de pols of op de schouder worden geplaatst en verspreidt het de intense bloemige tonen en fruitige accenten van Eau Rose van zonsopgang tot zonsondergang. In de verpakking zitten vijf Perfume Patches.

Haal de sticker voorzichtig uit de zak, vervolgens de kaart en plak deze op een lichaamsdeel naar keuze. Plak het op een droge en gereinigde huid. Breng geen moisturizer of olie aan voordat je de sticker gebruikt.

Draag de sticker niet op een plek waar hij tegen sieraden, horloges etc. kan wrijven om schade te voorkomen. Leg het niet onder water. Om de geur zo lang mogelijk te bewaren, plak je hem terug op zijn kaart en doe je hem na gebruik terug in zijn zak. Hergebruik het maximaal drie keer.

Niet aanbevolen voor mensen met een gevoelige huid. Stop het gebruik onmiddellijk als de huid geïrriteerd raakt. Zoek onmiddellijk medische hulp als de irritatie aanhoudt.