Box of 5 Perfume Patches l'Ombre Dans l'Eau

Box of 5 Perfume Patches l'Ombre Dans l'Eau

€ 45

Parfumpleisters van diptyque zijn een innovatieve manier om parfum te dragen. Plak de stickers direct op de huid om de geur van Dans l’Eau met je mee te dragen. Ingesneden als een schaduwpop en delicaat als een juweel, is deze huidsticker samengesteld uit een mat satijn doordrenkt met geur. Afhankelijk van je humeur kan het in de pols of op de schouder worden geplaatst en verspreidt het de groene, bloemige en fruitige accenten van L'Ombre dans l'Eau van zonsopgang tot zonsondergang.

Haal de sticker voorzichtig uit de zak, vervolgens de kaart en plak deze op een lichaamsdeel naar keuze. Plak het op een droge en gereinigde huid. Breng geen moisturizer of olie aan voordat je de sticker gebruikt.

Draag de sticker niet op een plek waar hij tegen sieraden, horloges etc. kan wrijven om schade te voorkomen. Leg het niet onder water. Om de geur zo lang mogelijk te bewaren, plak je hem terug op zijn kaart en doe je hem na gebruik terug in zijn zak. Hergebruik het maximaal drie keer.

Niet aanbevolen voor mensen met een gevoelige huid. Stop het gebruik onmiddellijk als de huid geïrriteerd raakt. Zoek onmiddellijk medische hulp als de irritatie aanhoudt.