terug naar overzicht
Bright Future Sleeping Facial

Bright Future Sleeping Facial 50ml

€ 135
Artikel Nr. 112453

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Een unieke combinatie van Alpha Hydroxy Acids (AHAs), retinol en probiotica stimuleren cellulaire vernieuwing en hydratatie zodat het effect van een professionele facial kan worden bereikt gedurende de nacht. Het steringrediënt in deze formule is Ally-R™, een ingekapseldevorm van gestabiliseerde retinol die verschillende issues aanpakt, van acne tot rimpels en verlies van elasticiteit, zonder de veelvoorkomende irritatie die kan voorkomen bij andere vormenretinol. Glycolzuur en melkzuur zijn toegevoegd om dode huidcellen te verwijderen en cellulaire vernieuwing te versnellen terwijl de huidbarrière wordt versterkt. De belangrijkste actieve ingrediënten zijn ingekapseld in een gel van High Molecular Weight Hyaluronic Acid,zodat de actieve zuren en verhelderende stoffen langzaam worden afgegeven aan de huid tijdens de nacht. TIP: voor een verhoogde effectiviteit, breng enkele sprays van de Moleculair Saviour™ Mist aan om de pure hyaluronzuur gel te re-activeren.

’s Avonds aanbrengen op de gereinigde, vochtige huid voor 2-3 aaneengesloten nachten. Voor de beste resultaten, voor en na het aanbrengen enkele sprays Moleculair Saviour™Mist gebruiken. De formule kan ook lokaal op puistjes aangestipt worden.