terug naar overzicht
Amber Japonais Candle

Candle Ambre Japonais 240gr

€ 65

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 104647
104647 01-240GR
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Ambre Jamponais Scented Candle van Byredo is een geurkaars die doet denken aan Japanse tuinen, die verfijndheid naar het hoogste niveau tillen. Er valt geen blad doelloos op de grond. Ambre Japonais doet denken aan een tuin van zwarte peper en korianderzaden. Een balsemieke tuin waarin bourbon vanille samenkomt met de geroosterde geur van sesam en de melkachtige essences van sandelhout. De Byredo kaarsen hebben allemaal unieke geuren, gemaakt om een heerlijke geur in de kamer te geven. De kaarsen worden met de hand gemaakt in Frankrijk met behulp van mondgeblazen glas en katoen wieken. Deze geurkaars heeft een brandtijd van circa 60 uur.

  Laat de geurkaars altijd branden tot de hele oppervlakte vloeibaar is. Na het uitblazen van de lont centreer je deze. Voor de lont weer wordt aangestoken knip je deze kort met een lont trimmer. Door consequent op deze manier de geurkaars te laten branden zal de kaars langzamer branden en gaat deze volledig op. 

  Let op: Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.