terug naar overzicht
Cotton Poplin Candle

Cotton Poplin Candle

vanaf € 65

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 104652
104652 01-240GR
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend
  Een garderobe van vers gestreken lakens is genoeg om een onmiddellijke gevoel te geven van vernieuwing en een verlangen om een frisse start te maken. Van de gesteven kraag van een katoenen poplin shirt, tot de zwakke vouw links wanneer een linnen kussensloop wordt ontvouwen. Schone was geeft de belofte van zachtheid en een nieuw begin. Witte stof geweven met geurnoten van kamille, ceder lichtgevende en teder muskus. En naast deze geruststellende, bijna donzige damp, duikt het metaal en onzichtbare steek van het strijkijzer op. Geparfumeerde kaars. 70gr, brandtijd ca. 14 uur. De Byredo kaarsen zijn allemaal unieke geuren, gemaakt om een heerlijke geur in de kamer te geven. De kaarsen worden met de hand gemaakt in Frankrijk met behulp van mondgeblazen glas en katoen wieken. Hoewel elke geur een eigen specifieke wax formule heeft, komen ze allemaal in de bekende zwarte was.

  Laat de geurkaars altijd branden tot de hele oppervlakte vloeibaar is. Na het uitblazen van de lont centreer je deze. Voor de lont weer wordt aangestoken knip je deze kort met een lont trimmer. Door consequent op deze manier de geurkaars te laten branden zal de kaars langzamer branden en gaat deze volledig op. 

  Let op: Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.