terug naar overzicht
Peyote Poem Candle

Candle Peyote Poem 240gr

€ 65

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 104656
104656 01-240GR
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Peyote Poem van Byredo is een decadente geurkaars geïnspireerd op de Mexicaanse peyote-cactus, waarvan wordt gezegd dat hij hallucinogene krachten heeft. De cactus met zijn roze bloemen is een embleem van het psychedelische tijdperk. Een pittige ode aan jeneverbessen en kruidnagel. De samenstelling staat in contact met de tonkaboon. De basis onthult patchoeli, vanille en zwarte barnsteen. De Byredo kaarsen zijn allemaal unieke geuren die zijn gemaakt om het huis te verfrissen. De kaarsen worden met de hand gemaakt in Frankrijk met behulp van mondgeblazen glas en katoenen lonten. Deze geurkaars heeft een brandduur van circa 60 uur.

  Laat de geurkaars altijd branden tot de hele oppervlakte vloeibaar is. Na het uitblazen van de lont centreer je deze. Voor de lont weer wordt aangestoken knip je deze kort met een lont trimmer. Door consequent op deze manier de geurkaars te laten branden zal de kaars langzamer branden en gaat deze volledig op. 

  Let op: Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen. 

  Uit deze collectie