terug naar overzicht

Cacao Glow Refill

vanaf € 12
Artikel Nr. 117868

Selecteer een optie

Heb je last van een huid die droog en minder elastisch aanvoelt? Ben je moe, gestresst of overwerkt en kan zowel je huid als je humeur een boost gebruiken? Dan is Cacao Glow iets voor jou.

Dit is Cacao Glow van Aime: een poedervormig drinkbaar schoonheidssupplement dat biologische cacao, zeecollageen en maca combineert, wat een gezonde huid, haar en nagels ondersteunt. Vanaf 25 jaar begint de activiteit van je huidcellen (fibroblasten) te vertragen, wat resulteert in rimpels, uitdroging en verlies van stevigheid. Cacao Glow stimuleert de hydratatie en de synthese van collageen en hyaluronzuur. Cacao Glow is verkrijgbaar per doos met 5 sticks, een pot van 204 gram met losse poeder (15 dagen) en een navulzak van 408 gram (1 maand).
 

  • Zeecollageen is een zuiver bioactief ingrediënt dat veroudering tegengaat.
  • Biologisch cacaopoeder is een natuurlijk antidepressiva en helpt tegen stress en vermoeidheid.
  • Biologisch macapoeder zorgt voor een gevoel van algemeen welzijn en een betere nachtrust.
  • Vitamine B8 zorgt stimuleert de hersenen en het geheugen, en maakt haar, nagels en de huid gezonder.


Geef je gezondheid een boost en geniet van de heerlijke smaak van chocolade!


Dit is Cacao Glow van Aime: een poedervormig drinkbaar schoonheidssupplement dat biologische cacao, zeecollageen en maca combineert, wat de huid, het haar en de nagels ondersteunt. Vanaf 25 jaar begint de activiteit van je huidcellen (fibroblasten) te vertragen, wat resulteert in rimpels, uitdroging en verlies van stevigheid. Cacao Glow stimuleert de hydratatie en stimuleert de synthese van collageen en hyaluronzuur. Cacao Glow is verkrijgbaar per doos met 5 sticks, een pot van 204 gram met losse poeder (15 dagen) en een navulzak van 408 gram (1 maand).

  • Zeecollageen is een zuiver bioactief ingrediënt dat veroudering tegengaat.
  • Biologisch cacaopoeder is een natuurlijk antidepressiva en helpt tegen stress en vermoeidheid.
  • Biologische macapoeder zorgt voor een gevoel van algemene welzijn en een betere slaap.
  • Vitamine B8 zorgt voor een verbetering in de hersenen en geheugen, en maakt het haar, de nagels en huid gezonder.


Een boost in je gezondheid met de lekkere smaak van chocolade.

1 stick, of 3 maatlepels (alleen meegeleverd met de Cacao Glow Jar), of 1,5 Aime-lepel per dag in een mok warm water of plantaardige melk (25 cl).

Marine Collagen 10 G (fish), Organic Cacao Powder 2,5 G, Organic Maca Powder 1 G, Biotin 7,5 μg ( 15% Ri), Medium Chain Triglycerides