terug naar overzicht
Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash 230ml

€ 29,50
Artikel Nr. 107720

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Een zeer effectieve reiniger voor een gladdere en zachtere huid.- Verwijdert zachtjes alle onzuiverheden, vuil en vet zonder de huid te strippen. Veilig voor de gevoelige huid.- Romige gel die in combinatie met water in een rijk schuim verandert- De huid lijkt direct frisser en vitaler.- Zonder zeep, zonder parabenen.
Breng een kleine hoeveelheid aan op schone vingertoppen. Masseer het zachtjes in op een vochtig gezicht in opwaartse draaiende bewegingen. Vermijd de huid rondom de ogen. Goed afspoelen of het overtollige product verwijderen met een vochtig doekje.AQUA / WATER, NATRIUMCOCOYL GLYCINEERBAAR, COCO-BETAINE, GLYCERINE, ACRYLAAT COPOLYMER, NATRIUMCHLORIDE, FENOXYETHANOL, NATRIUM, HYDROXIDE, TETRASODIUM EDTA, PROPYLEENGLYCOL, CITRUS LIMON, SCHILLEN OLIE / CITROEN SCHILT POL, LIMONENE, ANTHEMIS NOBILIS BLOEMOLIE, CALENDULA OFFICINALIS BLOEMEXTRACT, CITROENZUUR.