Caviar Mascara+Mini Caviar Stick Set

€ 27
Artikel Nr. 116705

Deze set voor de ogen van Laura Mercier bevat een full size Caviar Volume Panoramic Mascara en de Mini Caviar Stick in de kleur Metallic Taupe. Met deze producten creëer je een prachtige oogopslag in een handomdraai.

De Caviar Volume Panoramic Mascara biedt een volledig panoramische look met glanzende zwarte pigmenten die de wimpers hydrateren zodat ze heerlijk zacht aanvoelen. Verwen je wimpers met de ultieme, luxe ervaring van deze mascara die intens volume geeft. Wimpers zien er onweerstaanbaar uit en maken ogen optisch groter en sensueel vanuit elke hoek. Het Caviar Care Complex bedekt je wimpers van aanzet tot punt met voedende en hydraterende conditioners die droogheid voorkomen en de hele dag voor een prachtige oogopslag zorgen. De innovatieve Lash-Hugging Helix Brush is ontworpen met tedere holle vezels die delicaat over de wimpers glijden en ervoor zorgen dat de mascara niet uitloopt of klontert.

De Caviar Stick is een romige oogschaduwstick die 12 uur lang mooi blijft zonder dat hij klontert of uitloopt. Met de veelzijdige stick breng je oogschaduw moeiteloos aan om verschillende looks te creëren. De krachtig gepigmenteerde stick glijdt soepel over het ooglid. De romige formule biedt voldoende tijd om de kleur uit te werken, te blenden of een al dan niet dikker lijntje mee te trekken. Kortom: ideaal voor het creëren van iedere denkbare look.

Plaats de borstel van de Caviar Volume Panoramic Mascara aan de basis van je wimpers. Beweeg heen en weer voordat je kamt om ervoor de zorgen dat je elke wimper bedekt. Herhaal zo vaak als gewenst om volume op te bouwen.