terug naar overzicht

Celestial Black Diamond Mask Box

€ 160
Artikel Nr. 116637

Selecteer een optie

Celestial Black Diamond Lifting and Firming Neck Mask onthult een verjongde teint. Wist je dat je nek je ware leeftijd onthult? Het nek- en decolletagesegment maakt gebruik van biomimetisch peptide om het gebied te verstevigen en vorm te geven. Na gebruik zal het gebied onmiddellijk steviger, gladder, rustiger en voller lijken voor een instant teint alsof er een filter overheen zit. 

Celestial Black Diamond Lifting and Firming Face Mask van 111SKIN onthult een verjongde teint. Dit gezichtsmasker is ideaal voor mensen die last hebben van een lakse en verouderende huid. Het hydrogelmasker met drievoudige formule kleurt en definieert de teint door middel van een reeks vakkundig ontworpen formules.

Deze set bestaat uit 4x Celestial Black Diamond Lifting and Firming Neck Mask en 4x Celestial Black Diamond Lifting and Firming Face Mask.

Verwijder na het reinigen en verstevigen het masker aan beide kanten van het beschermfolie en breng aan op het gezicht en de hals. Laat 20 minuten intrekken. Gebruik voor een optimaal resultaat 2-3 keer per week.