terug naar overzicht
Chene Scented Candle

Standard Candle Chene 190gr

€ 52

Selecteer een optie

Artikel Nr. 112842

Scented Candle Chene van diptyque is een geurkaars die de kamer vult met een heerlijk houtachtige geur. De dichte, geruststellende geur van grote eikenbomen waaruit de rompen van galeien, zware meubels en massieve balken werden gehouwen die de eeuwen overspanden. Voel de kracht van hun stammen en de geur van de tannine van de schors met zijn droge, harsachtige accenten.

Als je de kaars goed onderhoudt (zie gebruiktips), heeft de kaars circa 60 branduren. 

De geurkaars brandt gelijkmatig en schoon op als je hem de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Centreer na het uitblazen het lontje direct en zorg ervoor dat hij recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.

Tip: creëer je eigen geur door twee kaarsen tegelijk te branden. Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.

AANBEVOLEN DOOR SKINS