Cleansing Mask with Lemon

Cleansing Mask with Lemon

vanaf € 36
Artikel Nr. 115562

Selecteer een optie

Cleansing Mask with Lemon is een super intensieve reiniger met acid pH. Deze shampoo bevat geen zeep en voedt het haar diepgaand. Het schuimt niet, maar werkt eerder als een exfoliator. Het geeft je een gezonde haardos, vol glans en herstelt dat wat kapot is gegaan tijdens het kleuren. De shampoo bevat geen siliconen en is uitermate geschikt voor geverfd, highlighted, gepermanent of gevoelig haar. Cleansing Mask with Lemon bevat uiteraard citroen, maar ook kamille en extracten van St. John's wort.

Breng Cleansing Mask with Lemon aan op vochtig haar. Laat het 5 tot 20 minuten intrekken en emulgeer het product vervolgens geleidelijk door water toe te voegen tot er een lichte schuim ontstaat. Masseer om de bloedcirculatie te stimuleren. Herhaal dit meerdere keren en spoel vervolgens uit.
SOS Haarverzorging voor beschadigd en zeer droog haar: Breng het reinigingsmasker met citroen aan op droog haar, laat 15 tot 60 minuten intrekken en was dan je haar. Het enige dat je hoeft te doen, is het product laten schuimen door geleidelijk water toe te voegen.