terug naar overzicht
Cleansing Thickening Paste with Rassoul Clay

Cleansing Thickening Paste with Rassoul Clay 250ml

€ 39
Artikel Nr. 115577

Selecteer een optie

De innovatieve formule, samengesteld uit 95% natuurlijke ingrediënten, is geconcentreerd met pure rassoul-klei. De Cleansing Thickening Paste for men is rijk aan mineralen, absorbeert op een subtiele wijze onzuiverheden die de hoofdhuid verstikken en brengt meteen volume aan het haar vanuit de haaraanzet. Het wordt gecombineerd met een Tahitiaanse algen die bekend staan om de verdichtende en versterkende eigenschappen. De hoofdhuid blijft langer schoon en het haar is zichtbaar sterker en dikker. De ongelooflijke textuur verandert in een luchtig schuim wanneer het in contact komt met water. De verleidelijke geur is een mix van elegante houtachtige geurnoten en ontspannende barnsteen.Deze shampoo is ideaal voor mannen met fijn of dunner wordend haar.
Breng een kleine hoeveelheid aan op nat haar. Deze shampoo-pasta verandert onmiddellijk in een rijke schuimlaag bij contact met water. Masseer zachtjes in de hoofdhuid en concentreer je op de haaraanzet. Grondig spoelen. Vermijd contact met de ogen.Sucrose, Marokkaanse lavaklei, ammoniumlaurylsulfaat, Aqua (water), butyleenglycol, Cocamide Mea, Peg-100-stearaat, glycerylstearaat, gehydrateerde silica, glycerylcaprylaat / capraat, plankton-extract, parfum (geur), Peg-2 dimeadowfoamamidoethylmonium-methylsulfaat , Pentyleenglycol, hexyleenglycol, fenoxyethanol, linalool, limoneen, coumarine, benzylbenzoaat.
Sucrose, Moroccan Lava Clay, Ammonium Lauryl Sulfate, Aqua (water), Butylene Glycol, Cocamide Mea, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Hydrated Silica, Glyceryl Caprylate/caprate, Plankton Extract, Parfum (fragrance), Peg-2 Dimeadowfoamamidoethylmonium Methosulfate, Pentylene Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Coumarin, Benzyl Benzoate.