Cologne Absolue Iris Rebelle

Atelier Cologne Artikel nr. 71003
Inhoud: 100 ml
€ 130 Incl. BTW
Atelier Cologne streeft naar het gebruik van grondstoffen in hun natuurlijke staat. Voor deze Cologne Absolue is iris uit Marokko gebruikt voor haar soepele, weelderige kwaliteit. In combinatie met de natuurlijke citrusnoten is het resultaat etherisch en delicaat. Oranjebloesem en bergamot uit Calabrië, eveneens kenmerkende noten van Atelier Cologne, brengen frisheid aan de levendige zwarte peper. Rozen uit Grasse voegen complexiteit toe aan de delicate iris essences, terwijl Gaiac-hout, patchoeli en witte muskus deze poederachtige geur verwarmen.
Lees meer
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

Atelier Cologne brengt met Iris Rebelle een nieuwe expressie van de meest kostbare grondstoffen uit de parfumwereld. Iris vereist namelijk een lang én complex extractieproces. De geur van deze bloem komt uit de wortel en moet drie jaar in de bodem blijven en vervolgens drie jaar boven de grond uitdrogen. Na zes jaar worden de wortels gedestilleerd en is er irisboter tot stand gekomen. Uiteindelijk, wordt er iris boter met alcohol onttrokken en het eindresultaat is: iris absolue. Topnoten: bergamot, oranjebloesem, zwarte peper. Hartnoten: iris, lavendel, mei roos. Basisnoten: Gaiac-hout, patchoeli, witte musk.

Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: Cologne Absolue Iris Rebelle

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering