terug naar overzicht
Cologne Cédrat Eau de Parfum

Cologne Cédrat Eau de Parfum

vanaf € 29
Artikel Nr. 116648

Selecteer een optie

Cologne Cédrat van Matiere Premiere is een parfum dat draait om citrus, citrus die blijft. Aurélien Guichard, oprichter en parfumeur van het merk, had maar één doel voor ogen bij het creëren van dit parfum: een spoor achterlaten van citrus met een frisheid die zo lang mogelijk aanhoudt. Zwarte-peperolie uit Madagaskar en roze-peperolie uit Argentinië worden gebruikt om het frisse pittige facet te versterken. Bergamotolie uit Italië en mate-absolute uit Praguay benadrukken het theefacet om de versheid te verlengen.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. 

Alcohol Denat., Fragrance (parfum) , Water (aqua) , Limonene , Ethyl Hexyl Methoxycinnamate , Linalool , Butyl Methoxydibenzoylmethane , Ethyl Hexyl Salicylate , Coumarin , Bht , Citral , Evernia Prunastri (oakmoss) Extract , Geraniol, Farnesol , Citronellol.
Uit deze collectie
Discovery Box Eau de Parfum
Matiere Premiere
Discovery Box Eau de Parfum
€ 150
AANBEVOLEN DOOR SKINS