terug naar overzicht
Colonia Ambra Eau de Cologne Concentrée

Colonia Ambra EDC Concentree 180ml

€ 244
Artikel Nr. 100092

Selecteer een optie

De kunst van het parfum is een subtiele kunst met heel wat geheimen. Ambergrijs is een van die geheimen. Het is een uiterst zeldzaam, bijna onvindbaar, maar onmisbaar ingrediënt van de meest geliefde geuren van de haute parfumerie. Ambergrijs onderscheidt zich door de aparte zilte noten, afkomstig van de kolkende oceaan en de wind die deze essence jarenlang koesteren om ze dan achter te laten op de meest afgelegen stranden van de wereld. Colonia Ambra is een unieke interpretatie van deze zeldzame essence, die mooi gecombineerd wordt met de frisheid van citrus, die kenmerkend is voor Colonia. Het is een betoverend verhaal over een moderne zintuiglijkheid. Het is een duidelijk teken van stijl voor mannen die dol zijn op reizen en culturen, die gehecht zijn aan het verleden, maar die geprojecteerd worden in het hart van de hedendaagse wereld.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

Alcohol Denat., Aqua (water), Parfum (fragrance), Limonene, Linalool, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Alpha-isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Bht, Eugenol, Geraniol, Methyl 2-octynoate, Citral, Tocopherol