terug naar overzicht
Colonia Pura Hair & Showergel

Colonia Pura Hair & Showergel 200ml

€ 41
Artikel Nr. 100217

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Colonia Pura ademt een sensuele mannelijkheid, gecombineerd met een frisse energie en een moderne lichtheid. Knapperige en zonnige bergamot, sappige sinaasappelnoten en delicate accenten van petit grain laten een nieuwe wind waaien door de klassieke citrusstructuur van Colonia. Het hart vervolgt met een bruisende energie, verleidelijk en onweerstaanbaar. De bloemenweelde van narcis en jasmijn vermengt zich in een verrassende balans met de kruidige noten van koriander. In de basis ontmoeten de warme en verfijnde accenten van patchoeli en cederhout de delicate maar aanwezige noten van witte muskus. Het resultaat is een stralende dynamische geur die staat voor joie de vivre, inspiratie en nieuwe expressievormen.
Deze Hair & Shower Gel bevat een lichte transparante textuur, bij contact met water ontwikkelt het tot een geurige schuim. De formule, aangevuld met panthenol en mariene oligo-elementen, maakt de huid zacht en het haar delicaat en geurig. Verrijkt met de geur van Colonia Pura: een sensuele mannelijkheid, gecombineerd met een frisse energie en een moderne lichtheid.Topnoten: bergamot, sinaasappel, petitgrain olie, ozonische noten.Hartnoten: arabische jasmijn, narcis, koriander.Basisnoten: patchoeli, ceder, witte musk.