terug naar overzicht

Classic Sun Drops SPF 30 360* Full Spectrum

€ 52
|
Artikel Nr. 105318
105318 01-ONE
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Classic Sun Drops van Coola zijn druppels met SPF30 die je beschermen tegen de zon, maar ook tegen het blauwe licht dat uit een telefoon of computerscherm komt. Dat blauwe licht kan namelijk ook zorgen voor huidschade en –veroudering. Laat je huid niet de dupe worden van selfies. Bescherm je teint zowel buiten als binnen met deze biologische 360° Sun Silk Drops. Beschermd van het strand tot de meetingsruimte. Eindelijk biologische huidverzorging die jouw moderne leven kan bijbenen!

  Voor gebruik op zichzelf: Breng dagelijks aan op de gereinigde huid, 15 minuten voordat je de zon ingaat. Doe een paar druppels in je hand en breng in een even laag over het gezicht en de nek aan met opwaartse strelen. Gebruik voor de beste resultaten 3-5 druppels per gebied: je t-zone, rechter en linker wangen, nek, décolleté, of zoveel druppels als nodig zijn om de huid compleet te bedekken.

  Voor gebruik samen met dagelijkse huidverzorgingsroutine en make-up: Doe een paar druppels in je hand en meng die door gelijke delen van je favoriete moisturizer of foundation. Breng royaal aan op gezicht en nek, net zoveel als nodig is om de huid te bedekken. Disclaimer: het mengen van de Sun Silk Drops met andere producten kan leiden tot een verminderde SPF-waarde.

  Breng meteen weer opnieuw aan na zwemmen, transpireren of drogen met een handdoek en minstens om de twee uur.