FREE GIFT BIJ BESTEDING VANAF € 100

terug naar overzicht

Birmanie Oud Candle 220gr

€ 110

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 123058
123058 01-220GR
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  De Birmaine Oud Candle van Creed is een heerlijke geurkaars die extra sfeer toevoegt aan iedere ruimte. Gehuld in een exclusief bordeauxrood Creed lint, wordt deze kaars gepresenteerd in een geraffineerde verpakking die voor deze uitvoering opnieuw is vormgegeven. Laat de zwoele geur van oud, styrax en tonkabonen de ruimte vullen en maak memorabele herinneringen met Creed.

  Laat de geurkaars altijd branden tot de hele oppervlakte vloeibaar is. Na het uitblazen van de lont centreer je deze. Voor de lont weer wordt aangestoken knip je deze kort met een lont trimmer. Door consequent op deze manier de geurkaars te laten branden zal de kaars langzamer branden en gaat deze volledig op. 

  Let op: Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen. 

  1,2,3,3a,4,5,6,8a-octahydro-4,8-dimethyl-2-(1-methylethylidene)-6-azulenol / 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphtalenyl) Ethanone / 1-(2,2,6-trimethylcyclohexyl)-3-hexanol / 3-methylcyclopentadecenone / Eugenol / Alpha-pinene.