Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Skins Cosmetics is een in niche-cosmetica gespecialiseerd Retail concept dat zich onderscheidt door persoonlijke service, storytelling en een unieke, bijzondere merkencollectie. Gaat jouw hart sneller kloppen van bijzondere parfums, high-end skincare, make-up en haircare? En vind je het leuk om te organiseren en plannen? Lees dan snel verder!

 Afbeelding 2

 Voor onze Marketing en Communicatie-afdeling zijn wij op zoek naar een creatieve stagiair(e) voor een periode van minimaal 5 maanden vanaf februari 2021. Tijdens deze fulltime (40 uur p.w.) meewerkstage op ons hoofdkantoor te Amstelveen (en vanuit huis) ondersteun je de afdeling in allround marketing activiteiten voor onze webshop, de winkels en eigen kanalen. Er ligt een grote focus op online (& video) en het lanceren van nieuwe initiatieven om ons bereik en de merkbeleving van Skins Cosmetics te laten groeien. Je werkt met bekende merken zoals o.a. Diptyque, Escentric Molecule, Creed, Aesop en Laura Mercier.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Ondersteunen algemene taken van de Marketingafdeling; trade marketing, brand activation, PR & events
 • Ondersteunen bij press send-outs en opvolgen van persaanvragen
 • Ondersteunen bij het opzetten en uitrollen van (online) events en campagnes
 • Opstellen van exposure reports voor onze belangrijkste merken. 
 • Ondersteunen bij het lanceren van nieuwe projecten voor Skins en haar diverse merken.
   

WAT WE VAN JOUW VERWACHTEN

 • Je volgt minimaal een HBO-opleiding in de richting Communicatie / Design / Marketing
 • Beheerst Microsoft Office-programma’s (Word, Excel, PowerPoint)
 • Ervaring met Indesign/Photoshop en video editing is een pré
 • Je hebt affiniteit met Social Media, content creatie én het analyseren van de uitingen
 • Je bent hands-on, communicatief sterk, klantgericht en denkt in oplossingen
 • Flexibel en multi-inzetbaar, leergierig, communicatief sterk en initiatiefrijk 

WAT WE JOU TE BIEDEN HEBBEN

Skins Cosmetics biedt een uitdagende, afwisselende en leerzame meewerkstage in een prettige, informele werksfeer. In dit groeiende, ambitieuze bedrijf en een enthousiast en jong team van collega's kun jij elke dag weer het verschil maken. Je wordt goed begeleid in het hele stagetraject en zult wekelijks met de Marketing Manager zitten. Daarnaast krijg je uiteraard een stagevergoeding en ontdek je alle ins & outs van de niche cosmetica branche.

Ben jij die creatieve aanpakker die wij zoeken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected]. Mocht je vragen hebben over de inhoud van de vacature, dan kun je contact opnemen met Sterre Poppes (HR) via 0611500375 of via [email protected]

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Laatst bekeken