Ondersteuning

(Amsterdam, Haarlem, Laren, Rotterdam)

Voor onze winkels in Amsterdam, Haarlem, Laren en Rotterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste dames en heren die ons willen ondersteunen bij het afrekenproces, het inpakken van de aankopen en het inruimen van de geleverde producten. Ben jij klaar voor de eerste stap in jouw carrière in de wereld van luxe cosmetica? Lees snel verder!

afbeelding 3

 Als ondersteuning in onze winkels zorg jij ervoor dat klanten met een glimlach worden ontvangen. De klant die advies nodig heeft begeleid je naar een ervaren verkoopmedewerker die de klant adviseert. Na afloop van het advies zorg jij ervoor dat het afrekenproces met de klant soepel en nauwkeurig verloopt waarna je een prachtig cadeau maakt van de aangekochte producten. Jij draagt zorg voor een prettige winkelervaring van onze klanten.

Daarnaast hebben we ook ondersteuning nodig bij het aanvullen en inruimen van de geleverde producten, waarbij je toeziet op een optimale winkelpresentatie.

Je werkzaamheden kunnen bestaan uit:

  • Gastvrij ontvangen van de klanten
  • Klanten begeleiden naar een Verkoopmedewerker
  • Het correct afhandelen van het afrekenproces met de klant
  • Zorgdragen voor een opgeruimde en schone (gedesinfecteerde) kassa omgeving
  • Het inpakken van cadeaus
  • Meegeven van een prettige winkel ervaring aan onze klanten
  • Inruimen van de geleverde producten
  • Zorg dragen voor een optimale winkelpresentatie
  • Af en toe helpen op onze logistieke afdeling op het hoofdkantoor in Amstelveen met het verzendklaar maken van web- en winkelorders

WAT WE VAN JOUW VERWACHTEN

Je hebt een toegankelijke, representatieve en verzorgde uitstraling en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Uit eerdere ervaring blijkt dat je klant- en servicegerichtheid belangrijk vindt en omdat je beschikt over een groot empathisch vermogen kun je goed overweg met verschillende typen klanten. Je hebt proactieve houding en samen met het team draag je zorg voor de perfecte service voor de klanten en de perfecte uitstraling van de winkel!

Wij zoeken naar mensen die flexibel inzetbaar zijn (uiteraard is dit in overleg). Voor het afrekenproces zijn de werktijden van 13.00 uur en 17.00 uur op vr, za, zo (per winkel kan dit afwijken). Voor het inruimen van de geleverde producten ligt de behoefte op doordeweekse dagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur in blokken van 2 uur (per winkel afhankelijk van de levertijd).

WAT WIJ JOU TE BIEDEN HEBBEN

Skins Cosmetics biedt een uitdagende en afwisselende functie in een prettige informele werksfeer. In dit groeiende ambitieuze bedrijf en een enthousiast team van collega's kun jij elke dag weer het verschil maken. Daarnaast werk je in een wereld vol luxe cosmetica waarvan wij jou die beleving en ervaring zeker niet zullen ontnemen!


Ben je nog steeds geïnteresseerd en herken je jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV, korte motivatie en beschikbaarheid naar [email protected]. Mocht je vragen hebben over de inhoud van de vacature dan kun je contact opnemen met Sterre Poppes (HR) via 0611500375 of via [email protected]

Laatst bekeken