terug naar overzicht

Jazmin Yucatan EDP 50ml

€ 167

Selecteer een optie

Artikel Nr. 118722

Reis naar het binnenland van het schiereiland Yucatan met Jazmín Yucatan van D.S. & DURGA. Lange wegen strekken zich uit door dichte jungle. Overwoekerde wijnstokken verzwelgen de tempels waar de vruchten in de vochtige lucht hangen, geurend naar junglebloemen. De topnoten van passiebloem en bergamot worden gecombineerd met bloemige jasmijn en sambac. Een fijne kenmerkende geur die zowel de drager als anderen op reis neemt.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt zoals je pols en in de hals. Je kunt het parfum eventueel nevelen over de kleding, zo blijft de geur ook langer aanwezig. Bij eau de parfum, extrait de parfum en parfum wordt de geur alleen op de huid gedragen, omdat oliën huid nodig hebben om geur vast te houden. Cologne en Eau de toilette kunnen op kleding geneveld worden. Let op: als het parfum een sterke kleurconcentratie heeft, nevel deze dan niet op lichte kleding.

'alcohol Denat. Parfum (fragrance) Aqua (water) Benzyl Alcohol Benzyl Benzoate Benzyl Cinnamate Benzyl Salicylate Cinnamyl Alcohol Citral Citronellol Eugenol Farnesol Geraniol Isoeugenol Limonene Linalool'