terug naar overzicht

Royal Exclusives Jardin d'Amalfi 75ml

€ 385
Artikel Nr. 105477

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Vaar langs de prachtige kust van Amalfi op de iriserende zee naar landschappen glinsterend met exotische vruchten en luxe kruiden. Neem frisse lucht in de adembenemende uitzichten stralend met geur, en dat onmiskenbare gevoel van Italiaanse romantiek en elegantie. Het eerste moment met Jardin d'Amalfi vult de zintuigen met de kenmerkende geur van citrus riekt van de kust van Amalfi-ceder, appel, en steeg in een mix van bloemen-verse perfectie.
Breng parfum aan op plekken u uw hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op uw pols en uw je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om uw haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.Topnoot: Mandarijn, bergamot, roze peper, petit grain. Middelste noot: ceder, appel, roos. Basisnoot: Vetiver uit Haïti, witte musk, kaneel.