terug naar overzicht
Nourishing Cream

Nourishing Cream 50ml

€ 90
Artikel Nr. 111808

Selecteer een optie

Verso's Nourishing Cream is een intensieve, voedende crème voor extra moisture en langdurige hydratatie. Deze crème helpt de barrièreprestaties van de buitenste laag van de huid te verbeteren door de formule met een hoge concentratie niacinamide, haverlipiden en oliën uit de Scandinavische landen.Niacinamide is een antioxidant die van nature aanwezig is in onze lichamen, en staat bekend om haar barriere-verbeterende eigenschappen. Het verbetert de barrière mechanisme heeft vele voordelen, waaronder de vermindering van fijne lijntjes, rimpels en roodheid. Verso's Nourishing Cream zorgt voor langdurige hydratatie en maakt de huid glad, soepel en zacht.
Verdeel de crème zachtjes over het gezicht en masseer in de huid om de absorptie te optimaliseren en voor extra hydratatie te zorgen.Niacinamide (Vitamine B3)
Bevordert cel vernieuwing en de collageen- en lipide productie. Zorgt dat de huid beter vocht kan vasthouden. Haverlipiden en oliën
Rijk aan avenanthramiden, ceramide, betaglucanen, vitamine E en huid identieke vetzuren. Effectieve antioxidant, kalmerende en waterbindende eigenschappen.