terug naar overzicht

Caviar Stick Eye Colour

vanaf € 32

Selecteer een optie

Amethyst
Au Naturel
Blossom
Burnished Bronze
Caramel
Cobblestone
Cocoa
Copper
Golden
Intense Amethyst
Khaki
Magnetic Pink
Metallic Taupe
Moonlight
Orchid
Pearl
Plum
Rasberry
Rosegold
Sienna
Sugar Frost
Sunrise
Tuxedo
Vanilla Kiss
Artikel Nr. 108269
Geïnspireerd op de klassieker Caviar Eye Liner, biedt de Caviar Stick Eye Colour een nieuwe techniek om de smokey-eye-look te verbeteren. In een reeks van zestien mooie kleuren, biedt deze creamy formule eindeloze mogelijkheden voor een vlekkeloze smokey-eye. De handige sticks zijn lang te dragen, kleurvast en lopen niet uit. De kleur glijdt over de oogleden en is gemakkelijk te mengen voor een rijk gekleurd eindresultaat.

Direct aanbrengen op de wimperrand om een lijntje met smokey effect te tekenen, ofwel op het hele ooglid voor nog meer impact. Dan blenden met een penseel of met de vingertoppen.       

CYCLOPENTASILOXANE, TRIMETHYLSILOXYSILICAAT, SYNTHETISCHE FLUORPHLOGOPIET, POLYETHYLEEN, MICA, LAUROYL LYSINE, OZOKERIET, OCTYLDODECANOL, SYNTHETISCHE BIJENWAS, SILICA, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITAAT, DICALCIUMFOSFAAT, CALCIUM ALUMINIUM BOROSILICAAT, CITROENZUUR. KAN BEVATTEN / BESPECTIEF CONTENIR / (+/-): TITAANDIOXYDE (CI 77891), ALUMINIUMPOEDER (CI 77000), BLAUW 1 MEER (CI 42090), IJZEROXIDEN (CI 77491), IJZEROXIDEN (CI 77492), IJZEROXIDEN (CI 77499)