Pure Canvas Primer - Hydrating

€ 41
Artikel Nr. 115354

Selecteer een optie

Pure Canvas Primer Hydrating van Laura Mercier is een intensief hydraterende, lichte primer die de huid als het ware wakker schudt. De primer creëert niet alleen een onberispelijke basis voor het aanbrengen van make-up, maar zorgt er ook voor dat de make-up langer mooi blijft. 

Een krachtig hydraterende primer die ervoor zorgt dat de huid de hele dag comfortabel aanvoelt en er fris uitziet. Het olijfextract strijkt de huid zichtbaar glad en houdt het vocht in de huid vast. Een complex van algen/wieren vult de vochtreserves van de huid aan en herstelt het hydratatieniveau. 

De producten van Laura Mercier bereiden de huid voor op make-up, zoals een schilder zijn schilderdoek voorbereidt. De Pure Canvas Primers zijn dan ook onmisbaar voor een optimale voorbereiding van de huid voor het aanbrengen van make-up. De ademende formules bevatten geen siliconen, houden de verzorgende bestanddelen vast en creëren een beschermend laagje dat ervoor zorgt dat make-up langer mooi blijft. De primers zitten bovendien boordevol ingrediënten die de huid verzorgen en beschermen.