Pure Canvas Primer - Illuminating

€ 41
Artikel Nr. 115353

Selecteer een optie

Pure Canvas Primer Illuminating van Laura Mercier is een verhelderende primer die de huid een gezonde gloed geeft. De primer creëert niet alleen een onberispelijke basis voor het aanbrengen van make-up, maar zorgt er ook voor dat de make-up langer mooi blijft.

De Illuminating Primer geeft de natuurlijke helderheid van de huid een boost. Dankzij het porseleinbloem-extract in combinatie met een complex van gemicroniseerde bolletjes geeft de primer de huid een mooie gezonde glow. De bolletjes weerkaatsen het licht, waardoor de vermoeide huid en/of doffe teint een zichtbaar frissere uitstraling krijgen. 

De producten van Laura Mercier bereiden de huid voor op make-up, zoals een schilder zijn schilderdoek voorbereidt. De Pure Canvas Primers zijn dan ook onmisbaar voor een optimale voorbereiding van de huid voor het aanbrengen van make-up. De ademende formules bevatten geen siliconen, houden de verzorgende bestanddelen vast en creëren een beschermend laagje dat ervoor zorgt dat make-up langer mooi blijft. De primers zitten bovendien boordevol ingrediënten die de huid verzorgen en beschermen.