Pure Canvas Primer - Perfecting

€ 41
Artikel Nr. 115352

Selecteer een optie

Pure Canvas Primer Perfecting van Laura Mercier is de originele primer voor een perfecte huid. De vederlichte formule op waterbasis creëert niet alleen een onberispelijke basis voor het aanbrengen van make-up, maar zorgt er ook voor dat de make-up langer mooi blijft.

Deze skin-perfecting primer is onmisbaar voor het naadloos aanbrengen van foundation. Het extract van groene thee beschikt over krachtige antioxidante eigenschappen die de huid beschermen tegen zichtbare tekenen van huidveroudering en de vitamine C egaliseert en verheldert de teint.

De producten van Laura Mercier bereiden de huid voor op make-up, zoals een schilder zijn schilderdoek voorbereidt. De Pure Canvas Primers zijn dan ook onmisbaar voor een optimale voorbereiding van de huid voor het aanbrengen van make-up. De ademende formules bevatten geen siliconen, houden de verzorgende bestanddelen vast en creëren een beschermend laagje dat ervoor zorgt dat de make-up langer mooi blijft. De primers zitten bovendien boordevol ingrediënten die de huid verzorgen en beschermen.