Berlin Limited Edition Candle

Limited Edition Candle Berlin 190gr

€ 62
Artikel Nr. 116607

Selecteer een optie

Berlin Candle van diptyque is een bloemige limited edition geurkaars met tonen van lindeboom en honing. Ontdek de unieke geest van een stad door de geparfumeerde tonen van een kaars. De geuren van de Berlijnse kaars voeren je naar de meest prestigieuze laan van de Duitse hoofdstad, omgeven door de bedwelmende geur van bloeiende lindebomen, een krachtig parfum met lichte honingaccenten.

Met de City Candles brengt diptyque een ode van geur aan 9 wereldsteden: Hong Kong, Tokyo, Shanghai, Londen, New York, Miami, Parijs, Berlijn en Beverly Hills. De limited edition kaarsen zijn van 17 t/m 27 september bij ons te koop.

De geurkaars brandt gelijkmatig en schoon op als je hem de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Centreer na het uitblazen het lontje direct en zorg ervoor dat hij recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.

Tip: creëer je eigen geur door twee kaarsen tegelijk te branden. Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.