Shanghai Limited Edition Candle

Limited Edition Candle Shanghai 190gr

€ 62
Artikel Nr. 116602

Selecteer een optie

Shanghai Candle van diptyque is een bloemige limited edition geurkaars met noten van osmanthus en groene thee. Ontdek de unieke geest van een stad door de geparfumeerde tonen van de city candles van diptyque. De geur van de Shanghai-kaars is nauw verbonden met een Chinese traditie: heerlijk geparfumeerde osmanthusbloemen aangevuld met tonen van groene thee als een eerbetoon aan de theeceremonie.

Met de City Candles brengt diptyque een ode van geur aan 9 wereldsteden: Hong Kong, Tokyo, Shanghai, Londen, New York, Miami, Parijs, Berlijn en Beverly Hills. De limited edition kaarsen zijn van 17 t/m 27 september bij ons te koop.

De geurkaars brandt gelijkmatig en schoon op als je hem de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Centreer na het uitblazen het lontje direct en zorg ervoor dat hij recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.

Tip: creëer je eigen geur door twee kaarsen tegelijk te branden. Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.