terug naar overzicht

Irish Leather EDP 1x10ml Refill

€ 50

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 112195
112195 01-10ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Een ijzige, bijtende ochtend. De zon gluurt door de zware grijze wolken en de wind glijdt onder je kleren. Ochtenddauw laat het gras weken en op de achtergrond hoor je het zachte gehinnik van een paard. Met Irish Leather van Memo Paris waan je je in de Ierse natuur. Het parfum heeft noten van tonkaboon, jeneverbes, roze peper en salie en doet denken aan een eeuwenoude geur. De geur van vrijheid. Het leer verzamelt zich in de wind en het gras warmt op met het hout.

  Breng parfum aan op plekken waar de hartslag goed te voelen is. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op de pols en de hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om het haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op de haren.Hoofdingrediënten: roze peper, salie, jeneverbes, groene maté absolue, olie van flouvre, tonkaboon, leerakkoord, olie van berk, amberakkoord.

  Alcohol Denat, Parfum (fragrance), Aqua (water), T-butyl Alcohol, Bht, Limonene, Alpha-isomethyl Ionone, Linalool, Coumarin, Citral, Geraniol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Cinnamyl Alchol, Metyl 2-octynoate, Isoeugenol.